Succesvol handelen in AVAX (Avalanche)

Avalanche is een nieuw blockchain project dat aan terrein wint in het cryptolandschap. De AVAX is de token die je als gebruiker nodig hebt om de blockchain van Avalanche goed te laten draaien. Wat doet Avalanche precies en wat zijn voordelen en pluspunten van het project? Via dit schrijven gaan we daar uitgebreid op in en laten we je kennismaken met de kracht van Avalanche en de AVAX munt. Zo beslis jij of Avalanche een blockchain zal zijn voor jou en of de AVAX een coin is welke je in je portfolio wilt hebben.

Over Avalanche en Ava Labs

Avalanche is ontwikkeld door Ava Labs, een team dat bestaat uit de meest slimme personen in cryptoland. De Ava Labs members zijn internationaal bekend vanwege hun verdiensten binnen de economie, computer science, het rechtssysteem en hun samenwerking met imposante bedrijven, waaronder Morgan Stanley, NASA en Alphabet. CEO Emin Gün Sirer is de baas, die zijn doctoraat bemachtigde in de computer science en al sinds 2001 professor is in New York. Hij werkte onder meer mee aan het opschalen van Bitcoin en heeft dus de nodige ervaring. CFO (financieel directeur) van Ava Labs is Chris Layer, een bekende man die al eerder veel leiderschapsposities vervuld heeft en binnen Ava Labs bekend staat om zijn focus.

Achtergrond Avalanche

Avalanche is een netwerk dat zich van andere blockchains laat verschillen door feitelijk drie verschillende blockchains te combineren. Op die manier maakten zij het beste van het beste en dat biedt voor veel ontwikkelaars kansen. Door de grootste voordelen van Polkadot, Bitcoin en Ethereum samen te nemen creëerde Ava Labs een uiterst sterke machine waarop transacties razendsnel uit te voeren zijn, de kosten relatief laag te houden zijn en veiligheid en privacy geboden blijven. Elke seconde kunnen via de blockchain van Avalanche maar liefst 6500 betalingen worden verwerkt die maximaal 2 seconden per transactie duren. En dat allemaal tegen lage fees. Ook het gebruik van nodes wordt ook als een grote pré gezien. Het immense succes van Avalanche als crypto blockchain bewijst zich sterker dan ooit door het aantal toenemende projecten die op de blockchain worden gepresenteerd.

AVAX cryptovaluta

Om de blockchain van Avalanche gesmeerd te laten lopen is er uiteraard een crypto munt ontwikkeld. Binnen de Avalanche blockchain heet die munt AVAX. Dit is een coin welke te koop is via de meest reguliere beurzen. Dat AVAX een goede investering was is nog altijd terug te zien in de groei die de coin AVAX gemaakt heeft. Wie nog twijfelt moet vooral beseffen dat AVAX de sleutel is om deel te nemen aan Avalanches blockchain. Een vaak gehoorde andere manier van deelname aan AVAX is door te investeren in node projecten. Hiermee stel je je computer of device beschikbaar om transacties op de blockchain te beoordelen en door te laten. Je wordt hiervoor beloond in AVAX of in andere munten.

Slot

Avalanche Protocol is een platform die het beste van Ethereum, Bitcoin en Polkadot samenvoegt in een eigen blockchain. Deze blockchain draait op de AVAX coin . De AVAX is een mooie belegging gebleken, met veel groei. De munt dient tevens om deel te nemen aan de vele projecten die op de blockchain van Avalanche gestart zijn. Nodes spelen ook een rol. Die spelen een zeer belangrijke rol bij het gebruik van projecten op de blockchain. Ze bieden gebruikers ook een mooie kans voor de toekomst.